Sigvardi CX trenn Saunapunktis

K 23.09.2020, 18:00
Eesti, Harju maakond, Harjumaa
Sündmuse tüüp
Avatud treening
Spordialad
Tsüklokross
Osalejate arvu prognoos
40
Korraldaja
MTÜ Klubi Spordipartner
Kontaktisik
Tõnu Tõnov
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

27.09.2020 toimub Saue vallas Koidu külas cyclocrossi võistlus Bike Fanatics Koidu CX ning selleks on ehitatud Saunapunkti territooriumile UCI normidele vastav CX rada. Kolmapäeval 23.09 korraldame avaliku treeningu kõigile huvilistele, kes soovivad tutvuda cyclocrossi ehk rattakrossiga selleks spetsiaalselt ettevalmistatud rajal. Treeningule tulevad ka Eesti parimad harrastajad, kuid osalema sobivad kõik, sõltumata sportlikust ettevalmistusest - harjutusi teeme lühikeste lõikude peal ja seetõttu saavad kõik sõita oma tempoga. Treeningu viib läbi endine profirattur ning mägirattasõidus olümpial osalenud Sigvard Kukk.

 

Trenni algus 18.00 ning kestvus orienteeruvalt 1,5 h. Kohale on võimalik mugavalt tulla mööda kergliiklusteid või ka rongiga Padula peatuse kaudu. Autoga saabujatel palume Saunapunkti territooriumile mitte parkida, kuna pargitud autod võivad jääda rajale.

 

Osalejate arvu prognoosimiseks palume registreeruda facebooki ürituse lehel https://www.facebook.com/events/5050556208303852 märkides "osalen" või "huvitatud".


Rajakirjeldus

Saunapunktis on märgistatud 2,1 km pikkune rada, kus on nii looduslikke kui tehistakistusi. Rajal on mitmeid CX-le iseloomulikke lõike nagu nt liivatakistus, jooksukoht, off-camber laskumisi ja ka spetsiaalsed mahakukkuva latiga barjäärid.