Olustvere-Suure-Jaani Rullivõistlus

N 23.09.2021, 17:30
Eesti, Viljandi maakond, Olustvere
Sündmuse tüüp
Võistlus
Spordialad
Murdmaasuusatamine, Rullsuusatamine, Rulluisutamine
Osalejate arvu prognoos
50
Korraldaja
SK Sakala Biathlon
Kontaktisik
Rain Kuresoo
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Üldjuhend

Põhja-Sakala Valla seeriavõistlus

Rullsuusatamises ja rulluisutamises 2021

Võistlusjuhend

  1. Toimumiskohad, võistlusformaat ja ajakava

       Toimumiskohad

23. SeptemberSuure-Jaani- Olustvere kergliiklustee u. 4km Stardipaik Olustvere raudteejaama ülesõidu juures.

30. septemberSuure-Jaani sprint tööstuspargis u. 1km

7. OktooberVõhma- Kirivere Kool u. 7km start Arussaare bussipeatuse juurest Võhma poole

         Võistlusformaat.

              Rullsuusk ja rulluisk: Võistlus toimub avatud stardina algusega 17:00-18:30 individuaal sõiduna vabas tehnikas. Igal osalejal on üks sõidukord endale sobival ajal antud ajavahemikus. Stardivahe mitte alla 30 sekundi. Osaleja saab starti tulles numbri, mis peale finišit ära võetakse.  

        

 

  1. Vanuseklassid

Vanuseklassid sünniaasta järgi. Rullsuusk: M/N12 (2009-…); M/N16 (2005-2008); M/N20 (2001-2004); N (1987-2000); N35+ (1986 ja varem sündinud); M (1977-2000); M45+ (1976 ja varem sündinud)

Rulluisk M/N14 (2007-…); M/N20 (2001-2006); N(2000-1987); N35+(1986 ja varem sündinud); M (1977-2000); M45+ (1976 ja varem sündinud)

 

Korraldajal on õigus vanuseklasse vastavalt registreerunud osalejate arvule juurde luua, vähendada või ümber korraldada.

 

  1. Varustus

Kõikides vanuseklassides sõidetakse ainult isikliku varustusega

 

  1. Registreerimine ja osavõtutasu

Et vähenda kontakte registreerimisel , soovitame eelregistreerida hiljemalt kell 12:00 võistluspäeval mailile topunik@gmail.com . Eelregistreerimisel palume täita korrektselt kõik nõutud väljad: distants(suusk või rull), eesnimi, perekonnanimi, sünniaasta, sugu, elukoht, e-mail.

Osavõtutasu võistleja kohta on 1 euro etapp, mille vahetab stardinumbri vastu võistluste sekretär. Gruppidel on võimalik tasuda arvega SK Sakala Biathlon arvelduskontole. Soovist teada anda eelregistreerimisel.

Osavõtutasu sisaldab: tähistatud rada, stardinumbrit, ajavõttu, tulemust protokollides,(saadame meilile)

Osavõtumaksu laekumine/tasumine garanteerib koha stardinimekirjas! Osavõtust loobumisel osavõtutasu ei tagastata.

  1. Ohutus

Osalejad peavad rajal viibimise vältel kandma kiivrit. Kiivrita osalejaid starti ei lubata. Soovitatav on kanda kindaid ja kaitsmeid.

Osalejatel tuleb olla ettevaatlik. Selgelt aeglasemad rullitajad on kohustatud tagantpoolt tulijatele teed andma, liikudes raja parempoolsesse äärde. Taganttulijatel on mõistlik anda enne eespool liikuvast rullitajast möödumist endast hõikega märku. Osalejatelt eeldatakse võistlusel teistega arvestamist. Vältida tuleb ohtlikke manöövreid, sõitjaid ohtu seadvat tõuklemist ja trügimist. Sõites tuleb arvesse võtta oma varustuse eripära, tehnilisi sõiduoskusi ning enda ja teiste ohutust.

Registreerimisega kinnitab osaleja, et on tutvunud käesoleva võistlusjuhendiga, järgib COVID-19 viiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud Vabariigi Valitsuse korraldusi ja Kultuuriministeeriumi ja Terviseameti soovitusi. Vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud piirangutele võib võistluste korraldaja kasutusele võtta osalejatele ja pealtvaatajatele COVID-19 tõkestamiseks vajalikke meetmeid. Korraldaja teavitab osalejaid ja korralduslikust infost, eelregistreerinuid e-posti teel.

 

  1.  Osaleja vastutus

 

Sügisrulli võistlustel võivad osaleda kõik, kelle tervislik seisund ja sportlik ettevalmistus lubab läbida distantsi. Registreerimisega kinnitab osaleja, et on käesoleva juhendiga tutvunud ja osaleb võistlusel omal vastutusel (alaealiste võistlejate eest kannavad vastutust nende vanemad või volitatud saatjad). Soovitatav on omada õnnetusjuhtumi ja/või tervisekindlustust. Korraldaja ei vastuta osavõtjale tekkinud tervisekahjude ja isikliku vara purunemise või kadumise eest.

 

  1.  Meditsiiniline abi

Korraldaja tagab esmaabi võistluspaigas. Kui märkad rajal abivajajat, siis teata sellest koheselt meditsiinitöötajale, rajajulgestajale, korraldajatele stardi-finišialas või kutsu kiirabi telefonil 112. Kehva enesetunde või tervisliku seisundiga ei ole soovitatav võistlusel osaleda

 

  1.  Autasustamine

Autasustatakse sarja üldkokkuvõttes vanuseklassi kolme paremat. Eraldi etappidel autasustamist ei toimu

 

 

  1. Info ja tulemused

Infot võistluse kohta ja tulemused saabuvad registreerimisel edastatud meili aadressile.

 

 

  1. Korraldaja: MTÜ SK Sakala Biathlon, topunik@gmail.com tel. 5520126 Rain Kuresoo

 

 

  1. Lisainfo

 

 Kõik juhendis käsitlemata teemad lahendatakse korraldaja poolt. Korraldaja juhindub esmajärjekorras võistlusjuhendist, kuid võib läbi viia jooksvaid muudatusi, kui need on õigustatud võistluse paremaks ja ohutumaks läbiviimiseks.

Osalejate isikuandmete kasutamine Võistlusele registreerimisega annab osaleja korraldajale õiguse edastada Põhja-Sakala valla seeriavõistlusega puudutavat infot (sh osalejate nimed, vanuseklassid ja tulemused) avalikkusele ja kasutada temast ürituse ajal tehtud fotosid ja filmimaterjali ürituse propageerimiseks.