Südamepäeva sügisjumping

L 25.09.2021, 15:00
Eesti, Tartu maakond, Tartu vald, Laeva küla, Aeru tee 1
Sündmuse tüüp
Avatud treening
Osalejate arvu prognoos
25
Korraldaja
Laeva Kultuurimaja
Kontaktisik
Nele Lange
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

23 - 30.septembril tähistatakse Eestis juba seitsmendat korda spordinädalat, mille eesmärgiks on suurendada liikumisharrastusega tegelevate inimeste arvu ja tõsta liikumis- ja tervisealast teadlikkust ????????????️????
25.septembril, mil tähistatakse ka ülemaailmset südamepäeva, toimub Laeva Spordihoones sügisjumping, kus kolm energiast pakatavat treenerit Triin, Nele ja Helena kütavad oma pööraste kavadega saali kuumaks ???? Tule saa sellest vägevast peost osa! ????
???? Kõikidele osalejatele kingikott, mille sisu eest on hoolitsenud Valio Eesti, FatBurner ja BeautifulMe kehasalong. Lisaks toimub kohapeal loos, mille käigus jagatakse kingitusi MyFitnessi poolt ????????
Ametliku osa lõppedes, premeeritakse kõiki osalisi magusa ampsuga ????
Et pidu oleks pärast veelgi lahedam meenutada, tuleb appi talendikas hobifotograaf Merily Timmi, kelle kaamerasilma eest ei jää üksi hüpe märkamata ????????????
Eesti Vabariigi Valitsuse korralduse kohaselt pääsevad üritusele:
• Digitaalse tervisesertifikaadiga, mis tõestab COVID-19 viiruse vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saad vormistada patsiendiportaalis digilugu.ee. Tõendi saab salvestada telefoni või printida välja. Tõend kehtib koos isikut tõendava dokumendiga.
• Kuni 72 tundi varem tehtud negatiivne PCR-test või kuni 48 tundi tagasi tehtud negatiivne antigeeni kiirtest.
• Võimalik teha kohapeal ka tasuline (8€) kiirtest.
Võta sõber kaasa ja tule meiega tähistama ????????????
Pilet 10€
Üritusele registreerimine @Jumptastic ????/ 55587165.