Tartu Tervishoiu Kõrgkooli Füsioterapeutide - ja IDUS päev Vol.6

T 20.09.2022
Eesti, Tartu maakond, Tartu, Nooruse 5
Sündmuse tüüp
Spordipäev
Spordialad
Muu
Osalejate arvu prognoos
150
Korraldaja
TARTU TERVISHOIU KÕRGKOOL
Kontaktisik
Taimi Taimalu
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli Füsioterapeutide päeva ja Rahvusvahelise üliõpilasspordi (IDUS) päeva tähistamine 21. septembril 2020! VOL 4.
Üritus:
20. september kell 14.00-16.00 toimub Tartus, Nooruse 5 territooriumil, Tartu Tervishoiu Kõrgkooli poolt korraldatav spordiüritus/päev.
Eesmärk:
Tähstada 8. septembril toimunud füsioterapeutide päeva ning propageerida Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis üliõpilaste sporditegevust 20. septembril toimuval IDUS (Rahvusvaheline Üliõpilasspordi päev) päeval.
Võistlussüsteem:
Proovile pannakse teadmised, oskused ja nauditakse liikumist vabas õhus. Kasutades erinevaid abivahendeid ja teadmisi, tuleb lahendada ülesandeid ja võistelda teiste võistkondade vastu osavuses ning liikumismängudes.
Tulemused:
Kogutakse punkte erinevate võistluste ja võistluspunktide läbimisel. Võistlused ja võistluspunktide tegevus selgub võistluspaigas.
Autasustamine:
Kõige rohkem punkte korjanud võistkonda premeeritakse võidukarika, medalite ja diplomitega. II ja III koha saavutanud võistkonda premeeritakse väikse karika, medalite ja diplomitega. Ülejäänud võistkondi premeeritakse diplomiga.
Osalejad:
Ootame osalema kõiki Tartu Tervishoiu Kõrgkooli erialade ning kursuste võistkondi (10 liiget võistkonnas), töötajate võistkondi ja vilistlaste võistkondi. Samuti saavad osaleda teiste Tartus osalevate kõrgkoolide esindusvõistkonnad, kellele kutse on saadetud.
 
 

Osavõtutasud

Osalejatele tasuta!


Muu info

Tartu Tervishoiu Kõrgkool tähistab selle sündmsusega 8 septembril toimunud Füsioterapeutide päeva ja 20 septembril toimuvat rahvusvahelist üliõpiasspordi (IDUS) päeva.

 

Selle üritusega soovitakse propageerida tudengite hulgas liikumisharrastust.

 

Rahvusvaheline Üliõpilasspordi Päev IDUS on alguse saanud UNESCOst ja seda propageerib ülemaailmselt FISU ning Eesti siseselt Eesti Akadeemiline Spordiliit EASL. 

 

https://www.easl.ee/wp-content/uploads/2022/08/IDUS-guidelines-2022.pdf

 

 

Juhend

Üritus: 20 september kell 12.50-16.00 toimub Tartus, Nooruse 5 õue territooriumil Tervishoiu Kõrgkooli poolt korraldatav spordiüritus/päev: Füsioterapeutide – ja IDUS päeva tähistamine 20 septembril VOL. 5.
Eesmärk: Tähstada 8 septembril toimunud Füsioterapeutide päeva ning propageerida Tartu Tervishoiu Kõrgkoolist üliõpilaste sporditegevust 20 septembril toimuval Rahvusvahelisel üliõpilasspordi e. IDUS päeval.
Võistlussüsteem: Proovile pannakse teadmised, oskused ja nauditakse liikumist vabas õhus. Kasutades erinevaid füsioteraapiaga seotud abivahendeid ja teadmisi tuleb lahendada ülesandeid ja võistelda teiste võistkondade vastu osavuse ning liikumismängudes.
Tulemused: Kogutakse punkte erinevate võistluste ja võistluspunktide läbimisel. Võistlused ja võistluspunktide tegevus selgub võistluspaigas.
Autasustamine: Kõige rohkem punkte korjanud võistkonda premeeritakse võidukarika, medalite ja diplomitega. II ja III koha saavutanud võistkonda premeeritakse väikse karika, medalite ja diplomitega. Ülejäänud võistkondi premeeritakse diplomiga.
Osalejad: Ootame osalema kõiki Tartu Tervishoiu Kõrgkooli erialade esindusvõistkondi (10 liiget võistkonnas) ja töötajate - ning vilistlaste võistkondi
Ohutus: Tegevus toimub õuelala, seega maskide kandmine pole vajalik, kuid teiste võistkondaega ning alade kohtunikega tuleks hoida 2m vahemaad. Alade kohtunikud desinfitseerivad vajaduse vahendeid mida kasutatakse tegevuste juures.
Registreerumine: Palun registreerida oma võistkond 18 septembriks lingile: