Combat Hapkido Avatud Treening

T 28.09.2021, 18:00
Eesti, Harju maakond, Tallinn, Sõle 40
Sündmuse tüüp
Avatud treening
Osalejate arvu prognoos
20
Korraldaja
SPORDIKLUBI COMBAT HAPKIDO ESTONIA
Kontaktisik
Maidu Niitmets
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

Hapkido on Korea võitluskunst, mida praktiseeritakse kogu maailmas. Iseloomulik liigeste lukkude, heidete ja dünaamiliste löögitehnikate abil on see Korea võitluskunst ainulaadne  vastase rünnakute ümbersuunamisele, mitte jõulisele blokeerimisele.

 

Hapkido on võitluskunst. See oli mõeldud ründaja vastu kaitsmiseks, kellel on oskusi paljudes võitlusvormides. Hapkido, juured algavad Aiki-jujitsust,Hapkidos on lisatud liigeste lukud, heited ,haaretest vabanemised ja lõksupüüdmis tehnikad, muutes selle üheks originaalsemaks hübriidseks võitluskunstiks. Erinevalt tänapäevastest MMA treeningutest annab Hapkido aga õpilasele tugeva aluse erinevates kaitsevormides ning juhib selle kaitse strateegia vee, ringi ja harmoonia põhimõtetesse. See annab õpilasele kindla raamistiku, mille abil oma oskusi arendada, nii et tegelikes kaitsesituatsioonides ei jääks nad vastasele alla.

 

Selle eesmärk on võimaldada võitluskunstnikel kiiresti alistada vastane ja muuta ründajad täiesti võimetuks suurt kahju tekitama. Kuna Hapkido annab täieliku kontrolli füüsilise vastasseisu üle ja rõhutab täpsust üle jõulise jõu, saab hapkido harrastaja lokaliseerida vastasele tekitatud kahju ja vältida tahtmatu vigastuse tekitamist.

 

Sel põhjusel on see kogu maailmas väga populaarne eraturva- ja korrakaitseametnike seas.

 

Kuid ärge arvake,et Hapkido on ainult PUHTALT enesekaitse. Hapkido võimaldab harjutajal kasutada ka äärmiselt võimsat ja isegi surmavat jõudu, kui see on hädavajalik.