Linnamäe seiklusorienteerumine

L 24.09.2022, 13:00
Eesti, Lääne maakond
Sündmuse tüüp
Spordipäev
Spordialad
Seiklussport
Osalejate arvu prognoos
70
Korraldaja
Lääne Maakonna Spordiliit Läänela
Kontaktisik
Renek Loorens
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

Ürituse juhendi ja ajakava leiab SIIT

 

Juhend

1.AEG ja KOHT

 

Laupäev, 24.09.2022.a. Linnamäel. Stardi asukoht: Oru kooli juures olevalt Linnamäe terviserajalt (paviljonid). Startide algus 13.00 ning startide lõpp 14.00. Autasustamine ca 15 min peale viimase võistleja finišeerimist.

 

2.Üldinfo

Tegemist seiklusorienteerumisega (jalgsi või jalgrattaga), kus võistkonnal tuleb 1,5 tunni jooksul koguda võimalikult palju kontrollpunkte. Enamikes punktides tuleb täita väike ülesanne, mis nõuab veidi nuputamist ja osavust.

Punktide asukohad on märgitud 1:10 000 mõõtkavaga Linnamäe orienteerumiskaardile (https://orienteerumine.ee/kaart/?eolcode=2020055). Kaardi saab võistkond 5 minutit enne starti.  Kaardil tähistatud punkti esimene number näitab selle väärtust. Näiteks punkt nt 35 annab 3 palli, punkt 42  4 palli. Maksimaalselt on võimalik saada 72 palli.

Kontrollpunktide läbimise tõendamiseks kasutatakse elektroonilist märkesüsteemi. Võistkonna aeg hakkab jooksma siis, kui ajavahemikus 14.00 – 15.00 on tehtud stardialas SI-pulgaga vastav märge. Peale märke tegemist on aega 1 tund ja 30 minutit pallide kogumiseks. Iga kontrollajast ületatud 1 minut kaotab ühe palli.

 

3.Võistkonnad ja võistlusklassid

Võistkonna suuruseks 2-5 liiget. Vanusepiiranguid ei ole. Peab arvestama, et mõni ülesande täitmisel on täiskasvanu eelis.

Võistlusklasse on kaks – ratturid ja jooksjad/jalutajad.

 

4.Registreerimine

 Osalemine kõigile tasuta. Registreeruda saab  SIIN ja ka kohapeal.

 

5.Autasustamine

Autasustatakse mõlema võistlusklassi 3 paremat võistkonda.

 

6.Ohutus ja vastutus

Iga osaleja vastutab ise oma tervisliku seisundi ja sportliku ettevalmistuse eest ning osaleb etapil täielikult omal riisikol ja on kohustatud täitma käesoleva juhendi nõudeid. Kiivri kandmine ratturitel on soovituslik, mittekandmine omal vastutusel. Osalejad peavad täitma liikluseeskirju ning arvestama, et kergliikleja on liikluses nõrgem osapool.

 

7.Korraldaja   

Seiklusorienteerumise  korraldab MTÜ Oru Spordiklubi.

Renek Loorens, rloorens@gmail.com , 56642483