Läänemaa seiklusorienteerumine 2020

K 23.09.2020 - K 30.09.2020
Sündmuse tüüp
Liikumispäev
Osalejate arvu prognoos
300
Korraldaja
Lääne Maakonna Spordiliit Läänela
Kontaktisik
Ülle Lass
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon
Kodulehekülg

Kirjeldus/ajakava

Seiklusorienteerumise eesmärk on tunda rõõmu vabas õhus liikumisest. Saad valida endale sobiva raja (võid läbida ka kõik rajad), tempo, sõbrad ja liikumisvahendi (jalgratas jms).
Läänemaal on sel aastal 10 rada: Haapsalu-Uuemõisa, Haapsalu, Panga, Kiideva, Martna, Noarootsi, Palivere, Palivere-Kullamaa, ja Vormsi kaks rada.
Rajale saad kaasa võtta kaardid koos küsimustega. Vastused küsimustele leiad üldjuhul kohapeal orienteerumisraja punktis. Punkte ei ole kohustuslik läbida numbrite järjekorras, vali ise, millisest punktist alustad, kui palju punkte läbid ja millises lõpetad. Samuti võid jagada raja oma võimete kohaselt “tükkideks” ja võtta punktid paari päeva jooksul. SUL ON AEGA TERVELT 2 KUUD!
Kaardid saad võtta kindlatest kohtadest alates 1. augustist. Samuti on võimalus need ise välja printida.
Rohkem teavet on leitav www.laanesport.ee ja FB Läänemaa seiklusorienteerumine 2020.
Täidetud (ka osaliselt) küsimuste-vastuste lehed tagasta loosis osalemiseks ükskõik millisesse tagastuspunkti hiljemalt 30. septembril kella 16ks (või vastavalt veebilehel kirjeldatud kellaaegadel).
Auhinnad kõikide osalejate vahel loositakse 5. oktoobril.
Huvitavamatele ja seikluslikumatele fotodele/videolõikudele eriauhinnad!
Meie eesmärk on liikumise abil tutvustada ja meenutada elanikele tema kodukoha väärtusi. Puudub igasugune võistlusmoment!
Lisainfo ja küsimused: Ülle Lass, 5171746, spordiliit@laanesport.ee
Asukoht on määramata!