miniYliPall - IDUS päeva eri

E 21.09.2020, 17:00 - K 23.09.2020
Eesti, Tartu maakond, Tartu, Ujula 4
Sündmuse tüüp
Võistlus
Spordialad
Korvpall, Saalivõrkpall
Osalejate arvu prognoos
150
Korraldaja
Eesti Akadeemiline Spordiliit
Kontaktisik
Marek Doronin
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon
Kodulehekülg

Kirjeldus/ajakava

Sügise esimene proovikivi on kohal ja Rahvusvahelise Üliõpilasspordi Päeva IDUS raames korraldab Eesti Akadeemiline Spordiliit koos Tartu Ülikooli Spordiklubiga -

Osavõtutasud

Üritus on TASUTA!

Juhend

Eesmärk:Kutsuda kõikide Eesti kõrgkoolide tudengeid, töötajaid ja vilistlasi sportlikule õhtupoolikule, et tähistadaRahvusvahelist Üliõpilasspordi Päeva IDUS ning teadvustama spordi olulisust tudengkonna seas!

Aeg ja koht: miniYLIPALL toimub 21. september2020Tartu ÜlikooliSpordihallis (Ujula 4, Tartu) algusega kell 17.00.

Korraldaja:Eesti Akadeemiline Spordiliit (www.easl.ee). PeakorraldajaMarekDoronin (marek@easl.ee; 52 32 911)

Alad:Spordiprogrammi kuuluvad (kokku 6):

IDUS 3x3 korvpall (mehedja naised). Meeskonna suurus on kuni 4 mängijat. Korraga väljakul on 3 mängijat. IDUS Pimevõrkpall (segavõistkonnad). Võistkonna suuruseks onkuni 10mängijat. Pimevõrkpallis peab korraga platsil olema 6 võistlejat, neist vähemalt 3 naist.

Korvpalli keskjooneviskevõistlus.Iga miniYliPallil osaleja saab ühe katse keskjoonelt viskamiseks. Võidu saab see, kes viskab sisse. Kui sisse viskab mitu osalejat, saavad kõik auhinna, milleks on tasuta pääse järgmisele YliPallile (14.11.2020 Pärnus). Registreerimine toimub kohapeal jooksvalt.

Tähelepanu! Palume tutvuda iga spordiala detailse juhendiga eraldi EASL kodulehel kalendri alt www.easl.ee.

Osalejad:Võistlustest saavad osa võtta Eesti kõrgkoolide tudengid, vilistlased ja töötajad (vanusepiiranguid ei ole). Võistluste süsteem ja reeglid:Ühes võistkonnas võivad olla ainult ühe kõrgkooli liikmed (üliõpilased, vilistlased, töötajad).Spordialade täpne võistlussüsteem selgub pärast võistkondade registreerumistähtaja lõppu. Täpsed võistlusreeglid on kirja pandud eraldi spordialade juhendites. Juhendid on leitavad www.easl.ee.

Autasustamine:Autasustatakse iga spordiala kolme parimat meeskonda.

Protestid:Võistlustekäigus tekkinud küsimused ja kirjalikud protestid lahendab kohapeal esindajate kogu, kuhu kuuluvad: ala peakohtunik ja EASLi esindaja.

Osalustasu:Osalemine on kõigile TASUTA.

Registreerimine:Igal kõrgkoolil on võimalik välja panna vähemalt üks võistkond igale alale Võistkondade registreerimine toimub aadressil marek@easl.eekuni 20. september2020.a. NB! Registreerimine lõpeb varem, kui maksimum võistkondade arv antud alal on täis (12 võistkonda). Võistkonna nimi peab sisaldama kõrgkooli nimetus (nt TÜDynamo).

Tiimide esindajadedastavad iga võistleja kohta järgneva informatsiooni:

Ees-ja perekonnanimi

Võistlusala

Meeskonna nimi (peab sisaldama kõrgkooli lühinime)