Heategevuslik jooks

K 23.09.2020, 14:00
Eesti, Tartu maakond, Elva, Tartu maantee
Sündmuse tüüp
Muu sündmus
Spordialad
Jooksmine
Osalejate arvu prognoos
16
Korraldaja
KONGUTA KOOL
Kontaktisik
Kaie Tali
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Kirjeldus/ajakava

Osaleda võivad 4.-9.klasside segavõistkonnad. 

Et oleks võrdsem ja huvitavam joosta, võib tiimis olla kuni neli poissi (aga mitte rohkem) ning vähemalt neli tüdrukut (aga mitte vähem). Nii võib teha kasvõi ainult tüdrukute võistkonna. Jooksjate järjekorra määrab iga meeskond ise.
Iga klass võib välja panna piiramatul arvul meeskondi. Jooksma võib tulla ka sõpradega – siis registreerige oma sõpruskonna meeskond.
Iga osaleja jookseb 200 meetrit. Meeskonna jooksudistants on seega 8 x 200 meetrit. Joostakse pendelteatejooksu põhimõttel – see tähendab, et eelmiselt jooksjalt tuleb võtta teatepulk ning pärast see edukalt järgmisele jooksjale üle anda.
Kõigil osalejatel peavad olema seljas Teatejooksu T-särgid. Need kingivad kõigile korraldajad. Kui meeskond tahab teistest osalejatest kuidagi erineda, võib soovi korral kanda näiteks ühesuguseid peakatteid, käepaelu, näomaalinguid või muud toredat. Võistkonna number peab olema nähtaval kohal T-särgi esiküljel Teatejooksu logo all.
Heategevuslik Teatejooks on nüüdseks saanud juba tuhandete Eesti laste ja noorte jaoks ilusaks iga-aastaseks traditsiooniks, mille käigus nad annavad oma panuse oma eakaaslaste heaks, kes on liikumisvõime mõne elu keerdkäigu tõttu kaotanud.
Teatejooksul on oluline osavõtt ja kaasamõtlemine, sest võitjaid välja ei selgitada. Siin õpivad meie noored maast madalast hoolima inimestest enda ümber ja ühiskonnas ning hindama heategemise tähtsust. Ning loodetavasti oskavad noored sellevõrra rohkem väärtustada ka oma võimalusi liikuda ja sporti teha.

 


Rajakirjeldus

Jooks kulgeb ümber Arbi järve. Kogunemine Elva lauluväljakule kell 13:45.


Osavõtutasud

Üritus on tasuta


Muu info

Pane selga sportlik riietus. Buss väljub Konguta Kooli eest kell 13:30