Tõmbame käima

Sammukogumisväljakutse "Tõmbame käima!"

 

Sammukogumiskampaania „Tõmbame käima!“ toimub 1. septembrist 30. septembrini 2024

 

Alustame sügist aktiivselt ja hakkame koos iga päev rohkem liikuma, sest see parandab meie füüsilist tervist ja vaimset heaolu.

Kogu septembrikuu jooksul kokku vähemalt 200 000 sammu ja võida lahedaid auhindu. Loosi lähevad 10 kinkepakki, mis sisaldab Terve Eesti eest logoga T-särki, termostassi, joogipudelit ja fiiberrätikut.

Haara ka sõber kaasa, sest koos on lõbusam!

 

Kampaanias osalemiseks tuleb septembrikuu jooksul koguda kokku 200 000 sammu, mis on kõigile jõukohane (6666 sammu päevas). Üleskutse toimub FitSphere platvormil ning osalemiseks tuleb toimida järgmiselt:

  • Lae alla FitSphere äpp: App Store või Google Play
  • Loo FitSphere keskkonda kasutajakonto ja liitu sammukogumiskampaaniaga "Tõmbame käima!"
  • Külasta FitSphere iga päev (kord 24h jooksul) ja vajuta äpsi nuppu "Registreeri sammud"
  • Päevas tehtavate sammude hulk ei ole reglementeeritud, kuid tervise huvides tuleb iga päev liikuda.
  • Kampaanias osalemine on osalejatele tasuta.

Kõik, kes koguvad septembrikuu vältel kokku 200 000 sammu, osalevad 10 kinkepaki loosimises, mis sisaldavad Terve Eesti eest logoga T-särki, termostassi, joogipudelit ja fiiberrätikut! 

Uudised

Kõik uudised
27.08.2024

Septembris toimuv Spordinädal kutsub koos liikuma

23.-30. septembrini toimuv Spordinädal pakub üle tuhande liikumisvõimaluse nii algajatele kui ka harrastajatele. Spordinädala juhatab sisse juba 1. septembril algav sammukogumise kampaania „Tõmbame käima!“, millega on oodatud liituma kõik soovijad ning mis on kõigile jõukohane võimalus regulaarse liikumisega alustamiseks. Kõik liikumisentusiastid on oodatud ka ise Spordinädala raames sündmusi algatama ja neid programmi lisama.
Loe lähemalt